Om os

Profil

Hos Ødsted Tømrer & Snedkerforretning er kundernes tilfredshed det vigtigste, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med.

Derfor har vi hver eneste dag fokus på at levere de bedst mulige løsninger, hvor der både er kræset om det solide håndværk og den pæne æstetiske finish.

Stor erfaring

Vi er en virksomhed med stor erfaring og dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at udføre et godt og grundigt stykke arbejde med fokus på detaljerne. Vi plejer at sige, at alle opgaver skal udføres, som var det hjemme hos os selv, vi var i gang.

Ødsted Tømrer & Snedkerforretning blev etableret som enkeltmandsfirma i 1977 af Knud Kyndesen. I 1985 blev det omdannet til et aktieselskab, og i 2001 blev Knud Kyndesens søn, Claus Kyndesen, medindehaver.

Malerafdeling etablere

De næste store omstruktureringer skete i 2007, hvor også Knuds datter, Lotte Kyndesen, indtrådte som medindehaver. I samme forbindelse så virksomhedens malerafdeling sin fødsel.

Nyhed i 2014

Pr. d. 1.12.2013 har Knud Kyndesen solgt alle aktier i firmaet til Claus og Lotte Kyndesen, der nu sammen ejer firmaet. Samtidig er Mark Kiltgaard, ansat som formand / byggeleder.​

Personlig kontakt

I dag varetager både Claus og Lotte firmaets daglige ledelse, og det er også altid en af de tre, der er med ude og besigtige nye opgaver.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt med vores kunder, da det giver de bedst mulige resultater.

Professionelt arbejde – altid

Mange års erfaring betyder professionel håndtering af enhver opgave. Det gælder lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte leveringstider.

Vi tager også gerne totalentreprisen på projektet.

Kontakt os her for at høre mere om, hvad vi tilbyder.