Sprøjtelakering

Sprøjtelakering af køkkenlåger, døre og meget andet

Ønsker du at male dine køkkenlåger i en anden farve, eller har du en dør, der trænger til at blive frisket op med en ny lakering? Så kan vi hos Ødsted Tømrer og Snedkerforretning klare opgaven.

Vi har nemlig egen malerafdeling, hvor vi blandt andet tilbyder sprøjtelakering og andet malerarbejde for kunder i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

  • Døre
  • Låger / skuffer
  • Stole
  • Reoler / Møbler

Miljøvenlige lakker anvendes

​Vi har eget sprøjte anlæg, hvor vi blandt andet kan sprøjtelakere køkkener, døre, inventar og alt inden for træ.

Vi udfører sprøjtelakering med vandbaserede miljøvenlige lakker, samt med syrehærdende lakker til specialopgaver, hvor der kræves en ekstra stærk overflade.​

En langtidsholdbar renovering kræver et grundigt stykke arbejde. Derfor bliver alle emner behandlet med de bedste produkter og forarbejde, som ofte er det halve arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på sprøjtelakering

Er dine gamle døre eller køkkenlåger gamle og nedslidte, og trænger de til at blive frisket op, kan du med fordel ringe til os og få en pris på sprøjtelakering. Vi kan lakere i flere forskellige farver, så du får lige præcis det resultat, du ønsker.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på lakering af døre, køkkenlåger eller noget helt tredje. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 75 86 59 77 eller (+45) 40 80 54 48, men du kan også skrive til vores e-mail lotte@kyndesen.net​.

Sprøjtelakering